Semih Çelik’in atladığında arkasında beliren kişi belli oldu

19 yaşındaki Semih Çelik, önce Eyüpsultan'da Ayşenur Halil'i öldürdü, ardından Fatih Surları'na çağırdığı İkbal Uzuner'in kafasını kesip vücudunu parçaladı. Katliamın ardından surlardan atlayan Semih Çelik'in arkasındaki kişi merak konusu olmuştu. O kişinin kim olduğu ortaya çıktı.

KRONOS 08 Ekim 2024 GÜNDEM

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2 genç kadını katlettikten sonra Fatih’te surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik’in dijital materyallerini inceliyor.

Alınan bilgiye göre, Eyüpsultan ve Fatih’te 19 yaşındaki Ayşenur Halil ile 19 yaşındaki İkbal Uzuner’i öldürüp Edirnekapı’da surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik’in dijital materyalleri polis ekiplerince toplandı.

Katledilen Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’in telefonları ve Çelik’in evindeki bilgisayarın emniyet görevlilerince inceleneceği öğrenildi.

OLAYIN GERÇEKLEŞTİĞİ SURLAR
Sosyal medyada yer alan, Fatih’te olayın gerçekleştiği surlarda boya spreyiyle oluşturulmuş yazının daha önceden yazıldığı belirlendi.


ARKADA GÖRÜNEN ÜÇÜNCÜ KİŞİ
Bazı sosyal medya platformlarında olay anında surlarda 2 kişi olduğuna yönelik paylaşımlara konu olan diğer kişinin ise olaya müdahale etmek isteyen bir polis olduğu tespit edildi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com