Serhat Akın, dört kişinin ismini verdi: Beni hedef gösterdiler

Silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın kendisini hedef gösteren 4 kişinin ismini verdi.

KRONOS 29 Eylül 2024 GÜNDEM

Eski Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın silahlı saldırıya uğramasıyla ilgili ifade verdi. Akın’ın ifadesinde 4 kişinin ismini verdi.

Geçtiğimiz gün katıldığı programın ardından saldırıya uğrayan eski Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın, hastanede tedavi görürken ifade verdi. Odatv’nin aktardığına göre, Serhat Akın kendisini hedef gösteren 4 kişinin ismini verdi.

Serhat Akın, ifadesinde; YouTube’ta yorumculuk yapan dört kişinin kendisini hedef gösterdiğini belirterek Murat Aşık, Ahmet Ercanlar, İbrahim Seten ve Can Arat’ın isimlerini verdi. Serhat Akın’ın ifadesinde “Beni hedef gösterdiler” dediği öğrenildi.

Gazeteci Fatih Altaylı da Serhat Akın’ın yorumculuk yaptığı Sports Digitale kanalının sahibi Murat Zorlu’nun telefonunun incelenmeye alındığını belirtmişti.

Altaylı şunları söylemişti:

“Öğrenebildiğimiz kadarı ile bunlar arasında Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor. Bunların kamuoyunda da en çok bilinen ve tanınan yöneticiler olduğu söyleniyor. Tehdit değilse bile, öfke dolu olarak nitelendirilebilecek mesajlardan biri, ‘Az kaldı’ şeklinde.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com