Sezgin Baran Korkmaz’dan Köfteci Yusuf’a destek: Böyle bir yanlışa girmez!

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın denetimleri sonucunda, ünlü köfte zinciri Köfteci Yusuf'a ait bazı numunelerde domuz eti bulunduğu belirlendi. Sezgin Baran Korkmaz, zincirin sahibi Yusuf Akkaş'a destek vererek, "Günlük 100 ton et tüketimi, 2 milyar dolar cirosu olan bir şirketin böyle bir yanlışa girmeyeceğini aklı başında herkes bilir" dedi.

KRONOS 10 Ekim 2024 GÜNDEM

SBK Holding ve SBK Vakfının kurucu başkanı olan ve kara para aklamakla suçlanan Sezgin Baran Korkmaz, ürünlerine domuz ettiği karıştırdığı iddia edilen Köfteci Yusuf’a destek veren paylaşımda bulundu. Korkmaz, “Günlük 100 ton et tüketimi, 2 milyar dolar cirosu olan bir şirketin böyle bir yanlışa girmeyeceğini aklı başında herkes bilir” dedi.

Hatırlanacağı üzre, Restoran zinciri Köfteci Yusuf’un, yapılan denetimlerde bazı ürünlerinde domuz eti kullandığına dair raporlar ortaya çıkmıştı.

“NEDEN BU KADAR KÖTÜYÜZ?”
Kara para akladığı iddiasıyla hakkında dava açıldıktan sonra yurtdışına kaçan Sezgin Baran Korkmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Köfteci Yusuf’a destek verdi.

Korkmaz, şu ifadeleri kullandı:

“Neden bu kadar kötüyüz…


200’ün üzerinde şubesi günlük 100 ton et tüketimi 2 milyar dolar cirosu,12 bin çalışanı olan bir şirketin böyle bir yanlışa girmeyeceğini aklı başında herkes bilir.

Bu şirketin piyasa değeri tahmini yaklaşık 2.5 milyar dolar. Şimdi düşünün herkes birden niye saldırdı Köfteci Yusuf’a!!!

Çünkü Anadolu’dan çıkmış bir köftecinin bu başarıyı elde etmesi büyük problem birileri için.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com