Silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın ilk kez konuştu

Uğradığı silahlı saldırının ardından ilk kez konuşan Serhat Akın "Sonuçta ben orada üç kurşun yemişim. Yaşayıp yaşamayacağımı bilmiyorum. Bu saldırı sadece benim için değil, Türk spor camiası için de bir darbe" dedi.

KRONOS 03 Ekim 2024 GÜNDEM

Fenerbahçeli eski futbolcu ve yorumcu Serhat Akın, kendisine düzenlenen silahlı saldırının ardından ilk kez konuştu. Serhat Akın, saldırının Türk futboluna yönelik bir darbe olduğunu ve en kısa sürede aydınlığa kavuşacağına inandığını belirtti.

Hayatta olduğuna dair kısa bir video çekme ihtiyacı hissettiğini söyleyen Akın, destekleri için tüm spor camiasına ve özellikle eski takım arkadaşlarına teşekkür etti.

Akın, saldırının sadece kendisine değil, Türk futboluna atılan bir kurşun olduğunu söyledi ve “Sonuçta ben orada üç kurşun yemişim. Yaşayıp yaşamayacağımı bilmiyorum. Bu saldırı sadece benim için değil, Türk spor camiası için de bir darbe” dedi.

Gelecek için umutlu olduğunu belirten Akın, “İnşallah bu süreçten daha güçlü bir şekilde geri döneceğim. Sevginizi hissetmek şu an gerçekten bir daha ayaklarımın üzerine basacağımın hissini veriyor bana” ifadelerini kullandı..

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com