Sinan Ateş’in eşi görüntü paylaştı: Bağı var mı yok mu, ilişkili mi değil mi?

Sinan Ateş'in tetikçisi Eray Özyağcı'yı çakarlı araçla kaçırdığı tespit edilen Emre Yüksel'in bir polise "Ben Ülkü Ocakları başkan yardımcısıyım" dediği görüntülerini paylaşan Ayşe Ateş, "Bağı var mı, yok mu? İlişkili mi, değil mi?" diye sordu.

KRONOS 14 Mayıs 2024 GÜNDEM

Ankara’da sokak ortasında öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, cinayetin tetikçisi Eray Özyağcı’yı çakarlı araçla kaçırdığı tespit edilen Emre Yüksel’in görüntülerini paylaştı. Tutuklu sanık Emre Yüksel’in kolundan tutan polise “Bir dakika, ben Ülkü Ocakları genel başkan yardımcısıyım” demesi üzerine, Ayşe Ateş sordu: “Bağı var mı, yok mu? İlişkili mi, değil mi?”

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, soruşturma kapsamında tutuklanan Emre Yüksel’e ilişkin bir video paylaştı.

Ayşe Ateş’in paylaşımı şöyle:

“Bağı var mı, yok mu? İlişkili mi, değil mi? Dilerseniz bir de ‘Tutuklananların bizimle alakaları yok. Bize iftira atıyorlar, operasyon çekiyorlar, saldırıyorlar!’ diyerek bağlarını reddettikleri sanıklardan biri olan EMRE YÜKSEL’in sesinden dinleyelim: (Kolundan tutan polise) – Bir dakika! Ben ‘Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısıyım.”

EMRE YÜKSEL KİMDİR?

Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Emre Yüksel, tetikçi Eray Özyağcı’yı, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’a tahsisli 06 AT 5021 plakalı, koruma tahsisli ve “çakarlı” araçla tetikçinin azmettirici olarak gösterilen Tolgahan Demirbaş ile kaçırdığı tespit edilmişti.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com