Sırrı Sakık’tan Halk TV’ye tepki: Bir şehrin iradesini yok saymayacaksınız

DEM Partili Sakık'tan Halk TV'ye tepki: "Doğubeyazıt’ta İshak Paşa’da yayın yapıyorsunuz ve Belediye Başkanlarını konuk almıyorsunuz. Bir şehrin kültürünü, tarihini tanıtacaksanız iradesini de yok saymayacaksınız. Bu Doğubeyazıt halkına karşı çok büyük bir ayıptır."

KRONOS 22 Eylül 2024 GÜNDEM

DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, Halk TV’den Seyhan Asker’in Ağrı’da Doğubeyazıt’ta çektiği programına belediye başkanlarının konuk alınmamasına tepki gösterdi. Sırrı Sakık, “Bir şehrin kültürünü, tarihini tanıtacaksanız iradesini de yok saymayacaksınız” dedi.

Sosyal medya hesabından Halk TV’nin paylaşımını alıntılayan Sakık, “Program yaptığınız, konuk olduğunuz tüm şehirlerde oranın Milletvekillerini daha da önemlisi yerel yöneticileri olan Belediye Başkanlarını konuk alırsınız. Bunu tüm CHP’li belediyelerde yaptınız” dedi.

Sakık şöyle devam etti: “Ama Doğubeyazıt’ta İshak Paşa’da yayın yapıyorsunuz ve Belediye Başkanlarını konuk almıyorsunuz. Bir şehrin kültürünü, tarihini tanıtacaksanız iradesini de yok saymayacaksınız. Bu Doğubeyazıt halkına karşı çok büyük bir ayıptır.

Halk Tv’de Serhan Asker’in Ağrı-Doğubeyazıt programında Uşak Belediye başkanı ve İstanbul CHP M.vekili şehrin tanıtımını yapıyor. Şehrimizi tanıtacak insan yoktu tabi. Bu nasıl bir rezalet? O şehrin seçilmişleri var Belediye Eş Başlanları var, tarihçileri, mimarları, bilim insanları var. Şimdi de kültürümüze mi kayyum atanıdız? Doğubeyazıt Belediye başkanları Uşak’ta Cilandiras köprüsünü anlatıyor mu ki onlar Ehmede Xani’yi, İshakpaşa Sarayı’nı anlatıyor?”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com