Spor spikeri Ersin Düzen’in yeni kanalı belli oldu

TRT'de Rıdvan Dilmen ile polemik yaşayan ve istifa eden spor spikeri Ersin Düzen, kariyerine yeni bir adreste devam edecek. İşte ayrıntılar...

KRONOS 30 Temmuz 2024 MEDYA

Ekranların tanınmış yüzü Ersin Düzen, Gülseven Medya Grubu’ndaspor yayınları koordinatörü olarak görev yapacağı duyuruldu.

tv100, Ersin Düzen’in liderliğinde spor haberleri ve futbol programlarında yenilikler yapmayı planlıyor. Ayrıca, dijital yayıncılığa da yatırım yaparak sektörde yeni bir marka yaratmayı hedefleyen Gülseven Medya Grubu, bu atılımıyla dikkat çekmeyi amaçlıyor.

GÜLSEVEN MEDYA GRUBUNDA SON 5 YILDA
Gülseven Medya Grubu, son 5 yılda hızlı bir büyüme kaydederek bünyesine tv100, Show Radyo, Radyo Viva gibi önde gelen medya kuruluşlarını ekledi. Ayrıca, Bizimev TV, tv100.com, medyatava.com ve yerelingundemi.com gibi platformları da barındıran grup, spor yayıncılığı alanında önemli bir hamle yaptı.

NE OLMUŞTU?
Ersin Düzen, TRT’den ayrıldığını, kişisel sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Düzen şu ifadeleri kullanmıştı:

“11 yıl görev yaptığım STADYUM ve TRT Spor’a, kendi isteğimle devam etmeme kararı aldım. Eşime ve doğacak oğlumuza daha fazla vakit ayırmak, yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. TRT’nin tüm yöneticilerine, spor servisindeki arkadaşlarım ve yorumcularımıza şükranlarımı sunuyorum❤️”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com