Süleyman Soylu, Devlet Bahçeli’nin elini öpmek istedi

TBMM'de salı günü MHP lideri Devlet Bahçeli ve AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu arasında yaşananlar dikkat çekti. Soylu, arabasına binen Bahçeli'nin elini öpmeye çalıştı.

KRONOS 03 Ekim 2024 GÜNDEM

Meclis’in açılış gününden dikkat çeken bir görüntü daha ortaya çıktı. TBMM Bahçeli ile İçişleri eski Bakanı ve AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu arasında da samimi anlar yaşandı.

B Yüzü’nün haberine göre, AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Meclis’ten ayrılmak üzere araca binen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yanına gelerek, elini öpmeye çalıştı ancak Bahçeli engelledi.

SOYLU BAHÇELİ’NİN ELİNİ ÖPMEK İÇİN EĞİLDİ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin aracına bindiği sırada yanına gelen Soylu, Bahçeli’nin elini öpmeye çalıştı ancak Bahçeli bunu engelledi. İkili arasında sıcak bir vedalaşma oldu, bu görüntüler kamuoyunda ilgi uyandırdı.


CELAL ADAN’A BDDK DÜĞÜNÜ GÖNDERMESİ
Sosyal medyada yayılan görüntülerde Süleyman Soylu, MHP’li TBMM Başkanvekili Celal Adan’ı görünce ‘Bundan sonra sizinle düğüne müğüne gitmek yok’ dedi. İkili BDDK Başkan Yardımcısının devlet ciddiyetini hiçe sayan düğününe katılmıştı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com