Can Bonomo takipçisine kızdı: Eğitimsiz, cahil, ırkçı…

Sanatçı Can Bonomo, SMA hastası bir çocuk için yaptığı paylaşıma gelen “Keşke Yahudilerin yaptığına tepki verseydiniz” yorumuna tepki gösterdi. Bonomo, viral olan ifadesinde, “Sizler ırkçısınız çocuklar. Eğitimsiz, cahil ve ırkçı olmanız bu dünyanın en büyük sorunu” dedi.

KRONOS 18 Mayıs 2021 YAŞAM

Rock müzik temsilcisi Can Bonomo

Geçtiğimiz günlerde sürekli kullandığı aksesuarı olan şapkasını SMA hastası bir bebek için yardım amaçlı sosyal medya üzerinden satışa çıkaran şarkıcı Can Bonomo, bu paylaşımına gelen yoruma epey sinirlendi. Bonomo, İsrail’in Filistin saldırıları sonrasında bir sosyal medya kullanıcısının “Keşke Yahudilerin yaptığına bir tepki verseydiniz” şeklindeki yorumuna çok sinirlendi. Bu yoruma yanıt veren Bonomo, “Sizler ırkçısınız çocuklar. Eğitimsiz, cahil ve ırkçı olmanız bu dünyanın en büyük sorunu. İşin b… kısmı vicdanınız o kadar zayıf ki bu size yeterli geliyor” ifadelerini kullandı.

“BU DÜNYANIN PROBLEMİ SİZLERSİNİZ”

Bonomo’nun mesajı şöyle:

“Ben İsrail asılı değilim İspanyol kökenli bir Türk’üm. Bunların hiçbiri beni tanımlayan şeyler değil, ırk ve coğrafyayla kafayı bozmuş mikro insanlar bana hatırlatmadığı sürece, gün içerisinde aklıma dahi gelmiyor. Filistin’de yaşamını yitiren masum insanlar ve çocuklarla ilgili fikirlerimi belirttim. Daha önce de belirtmiştim. Dünyayı Instagram’dan değiştirmeye çalıştığınız için geri kalan hiçbir şeyi takip edemiyorsunuz sanıyorum. Sizler ırkçısınız çocuklar.

“EĞİTİMSİZ, CAHİL VE IRKÇI OLMANIZ BU DÜNYANIN EN BÜYÜK SORUNU”

Eğitimsiz, cahil ve ırkçı olmanız bu dünyanın en büyük sorunu. Sosyal medya hesaplarınıza bayrak koyduğunuz zaman elinizden geleni yapmış olduğunuzu varsayıyor ve vicdanınızı rahatlatıyorsunuz. İşin b… kısmı vicdanınız o kadar zayıf ki bu size yeterli geliyor. Bir azınlığı köşeye sıkıştırmakta, ona zorbalık etmekte beis görmüyorsunuz. İnsanlığa biraz değer veriyorsanız gerçek yetişkinler olana, insanı etnik kimliğiyle, denk geldiği coğrafyayla değil, salt insanlığıyla tanıyıp tutmaya başlayana kadar çürük fikirlerinizi kamu nezdinde beyan etmeyin; aksiyon almayın. Bunu 100 sene önce başarabilmiş olsaydık zaten konuşmuyor olurduk bunları şimdi.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com