Tarih verildi: Kavurucu sıcaklar geri dönüyor

Meteoroloji'ye göre ülke genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Cuma gününden itibaren sıcak havalar kendisini hissettirmeye başlayacak.

KRONOS 01 Ağustos 2024 GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yeni hava durumu raporuna göre hava sıcaklıkları artıyor. Buna göre hafta sonu ülkenin büyük bölümünde sıcaklıklar mevsim normallerinin biraz üzerine çıkacak. Cuma gününden itibaren sıcak havalar kendisini hissettirmeye başlayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava durumu raporunu yayımladı. Buna göre, ülke genelinde devam eden poyraz nedeniyle serinleme yaşansa da kavurucu sıcaklar yeniden geliyor.

Serin hava etkisini yavaş yavaş kaybetmeye başlarken Meteoroloji, cuma gününe dikkat çekti. Cumadan itibaren sıcak havalar kendisini hissettirmeye başlayacak.

İstanbul’da sıcaklık 31-32 derecelerde. Ankara açık, 30 derece. İzmir 36 derece, rüzgarlar kuvvetli ve kuru estiğinden hala serinlik sağlıyor. Bursa’da da poyraz sert, sıcaklık 31 derece.

Meteoroloji tarafından yapılan değerlendirmelere göre, ülkenin kuzey kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com