Teknedeki vahşette kan donduran detaylar

İzmir'de bir teknenin derin dondurucusunun içerisinde 24 yaşındaki Hilmiye Tuğba Esgin’in cesedi bulunmuştu. İlk tespitlere göre genç kadının boğularak öldürüldüğü belirlendi. Cinayetle ilgili tekne sahibi, eşi ile bir kişinin daha gözaltında olduğu belirtildi.

KRONOS 08 Ağustos 2024 GÜNDEM

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde güvenlik güçleri, 6 Ağustos akşamı Bostanlı İskelesi yakınlarındaki balıkçı barınağında rutin kontrol gerçekleştirdi. Kötü koku gelmesi üzerine bir teknede inceleme yapan ekipler, buzlukta kadın cesedi bulundu. Cesedin Hilmiye Tuğba Esgin’e ait olduğu tespit edildi.

OTOPSİ SONUCU BEKLENİYOR
Savcı ve güvenlik güçlerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından Esgin’in cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Vücudunda herhangi bir kesici ve delici alet yarası bulunmayan Esgin’in ilk incelemeye göre boğularak öldürüldüğü belirlendi. Esgin’in kesin ölüm nedeninin tespiti için ayrıntılı otopsi sonucu beklendiği öğrenildi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Öte yandan olayın ardından gözaltına alınan tekne sahibi Şenol A., eşi Belgin A. ve bir çalışanının polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.


KOKUYU SAHİL GÜVENLİK KÖPEĞİ ALDI!
Habertürk’ün haberine göre; cesedi Sahil Güvenlik Ekiplerinin balıkçı barınağında gezerken Sahil Güvenliğinin köpeği aldığı koku üzerine bulunduğu ortaya çıktı.

ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLAR

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com