Temizlik tartışması büyüyor: Okullara ‘Belediyeden yardım istemeyin’ talimatı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, bir temizlik ekibi kurarak il genelindeki okullara temizlik desteği sağlayacağını duyurdu. Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okul müdürlerine "Büyükşehir belediyesinden temizlik desteği istemeyin" talimatı verdi.

KRONOS 04 Ekim 2024 GÜNDEM

Okullardaki temizlik krizinin çözümü için devreye giren CHP’li belediyelere hükümetten bir engel daha geldi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, bir temizlik ekibi kurarak il genelindeki okullara temizlik desteği sağlayacağını duyurdu. Açıklamanın ardından Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, WhatsApp grubu üzerinden, okul müdürlerine “Büyükşehir belediyesinden temizlik desteği istemeyin” talimatı verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı çalışmalar sonrası Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de bünyesinde bir temizlik ekibi kurdu ve il genelinde bulunan tüm okullara temizlik desteği vereceğini duyurdu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, ‘Dersimiz Eğitim, Desteğimiz Temizlik’ başlığı ile il genelindeki okullarda temizlik seferberliği başlattı.

Düzenlenen çalışma kapsamında, büyükşehir belediyesi bünyesinde kurulan ‘Okul Temizlik Ekibi’ talep eden ve ihtiyaç duyan okullara gidecek ve temizlik desteği verecek. Ayrıca, yine talep doğrultusunda, ihtiyaç duyan okullara temizlik malzemesi temin ederek destek verecek.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com