Trabzonspor’a Thomas Meunier şoku

Trabzonspor’un Belçikalı sağ bek oyuncusu Thomas Meunier takımdan ayrıldı. Meunier, sözleşmesindeki ayrılık opsiyonuyla ilgili maddenin süresinin dolmasına 5 dakika kala mukavelesini tek taraflı olarak feshetti.

KRONOS 16 Temmuz 2024 SPOR

Trabzonspor, Meunier’in sözleşmeyi tek taraflı feshettiğini açıkladı.

Kulüpten paylaşılan açıklama şöyle:

TEK TARAFLI OLARAK FESİH
“Kulübümüzle profesyonel futbolcu Thomas Andre Meunier arasındaki 07.02.2024 başlangıç ve 30.06.2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi, Thomas Andre Meunier tarafından tek taraflı olarak feshedilmiştir.

Futbolcu tarafından yapılan fesih işlemine ilişkin olarak, başta Thomas Andre Meunier olmak üzere ilgili tüm taraflara yönelik yasal süreçler başlatılmıştır”.

Konu hakkında konuşan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, şunları dedi:

SÖZLEŞMESİNDEKİ MADDENİN BİTMESİNE 5 DAKİKA KALA
“Açıklayamayacağımız ailesel durumu nedeniyle ayrılmak istedi. Thomas Meunier’in sözleşmesindeki maddenin bitmesine 5 dakika kala oyuncudan mail geldi ve sözleşmesini tek taraflı feshettiğini bildirdi. Maili 5 dakika kala atması bizi üzdü. Saygı duyduğumuz bir isim ama 5 dakika kala olmadı.


Ortada bir kulüp yokken sözleşmesini sonlandırdı. Kulübe yapılan bu hareketten sonra Meunier için tüm hukuki haklarımızı kullanacağız. Kendisi ve gideceği kulüp için dava açacağız. Burada durmak istemeyeni zorla tutmayacağız. Bu saatten sonra kendisinden geri dönüş olsa da şu an öyle bir bilgi geliyor ama hayır öyle bir şey söz konusu olmayacak. Bu şehri beğenmeyen, Trabzonspor’da kalamaz.”

Trabzonspor’a devre arası gelen ve 19 resmi maça çıkan Meunier, 1 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com