Türkiye Sıla bebeği unuttu: Hastaneden yeni açıklama

Annesinin birlikte yaşadığı kişi ve komşularının istismarına uğrayan ve annesi tarafından şiddet gören Sıla bebek yaşam savaşı veriyor.

KRONOS 23 Eylül 2024 GÜNDEM

Annesi tarafından şiddete ve annenin birlikte yaşadı adam ile komşularının çocukları tarafından da cinsel istismara maruz kalan 2 yaşındaki Sıla bebeğin durumu ciddiyetini koruyor.

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde anne B.Y, 8 Eylül’de kızı 2 yaşındaki Sıla’nın uyanmadığını belirterek Malkara Devlet Hastanesi’ne götürmüş, muayene sonrası bebek, beyin kanaması teşhisi ve cinsel istismar şüphesiyle Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’ne sevk edilmiş, durum polise bildirilmişti.

Bebek, beyin ameliyatı edilip entübe olarak yoğun bakıma alınmıştı.

Soruşturma kapsamında anne B.Y. (25), B.Y’nin birlikte yaşadığı S.Ö. (57), komşuları K.A. (32) ile 13 yaşındaki oğlu K.A. ve 14 yaşındaki G.K. gözaltına alınmış, şüpheliler çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanmıştı.

Sıla bebeğin 5 yaşındaki ablası A.Y ise devlet korumasına alınmıştı.


Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, dayak nedeniyle hastaneye getirilen ve yoğun bakımda tedavisi süren 2 yaşındaki kız bebeğe cinsel istismarda bulunulduğunun adli tıp raporuyla belirlendiğini ifade etmişti.

Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi bebeğin son durumuna ilişkin bilgi verdi. Sıla’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com