Tutuklanan itirafçı ifadesini değiştirdi: Amca Salim Güran, ‘Arif’in kızını öldürdüm’ dedi…

Narin'in cesedini çuval içerisinde dereye gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar ifadesini değiştirdi: "Amca Salim Güran 'Arif'in kızını öldürdüm, sen de bu cesedi alıp yok edeceksin. Yoksa seni ve aileni öldürürüm' dedi."

KRONOS 11 Eylül 2024 GÜNDEM

Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cesedini dereye bir çuval içerisinde gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar, “Çocuğu kasten öldürmeye iştirak” suçundan tutuklandı. Nevzat Bahtiyar ifadesini değiştirdi ve 2 Eylül’de tutuklanan amca Salim Güran’ın “Arif’in kızını öldürdüm, sen de bu cesedi alıp yok edeceksin. Yoksa seni ve aileni öldürürüm” diyerek kendisini tehdit ettiğini iddia etti.

Nevzat Bahtiyar, “Daha önce ifademde bu durumdan bahsetmemiştim çünkü Salim Güran’dan korkmuştum” dedi.

Jandarmadaki ilk ifadesinde cesedi amcayla birlikte çuvala koyduklarını söyleyen Bahtiyar, yeni ifadesinde “Ben kendi ikametimde Narin’in cesedini tek başıma çuvalın içerisine yerleştirdim” dedi.

Yine jandarmadaki sorgusunda, Güran’ın kendisine “İyi düşün, sana 200 bin TL para veririm” dediğini söyleyen Nevzat Bahtiyar, “Battaniyeye sarılı çocuğu alıp çuvalın içerisine birlikte koyduk. Bu esnada çocuğun üzerinde siyah tişört ve şort vardı. Üzerinde asılı küçük bir çanta vardı. Çocuğu torbaya koyduğumuzda sağ kulağının arkasında boyun bölgesinde bir kızarıklık vardı” demişti.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com