Uğur Dündar yazmayı da bıraktı: ‘Kendimi ne zaman toparlarım bilemiyorum’

Yılmaz Özdil’le girdiği polemiğin ardından televizyon programına çıkmayacağını duyuran gazeteci Uğur Dündar yazılarına da ara verdiğini duyurdu.

KRONOS 23 Haziran 2021 GÜNDEM

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Artı 1 TV’yi Sezgin Baran Korkmaz’ın finanse ettiği iddiasını gündeme getirmiş ve o ismin de Uğur Dündar olduğu imasında bulunduğu bir paylaşım yapmıştı.

Özdil’e Tele1’de yayınlanan Anında Manşet programında sert sözlerle yanıt veren Dündar, “Yılmaz’ın bu imayı yapması benim hayatımda sırtımdan yediğim en ağır hançerlerden birisidir. Çok kötü konuşmak istemiyorum ama Yılmaz Özdil benim cenazeme gelmeyeceksin. Sana hakkımı helal etmiyorum. Sen nasıl olur da benim namusuma, şerefime ima yollu laf söylersin! Ayıp değil mi? Utan! Yazıklar olsun sana! Yerin dibine gir… Karşıma çıkarsan çok fena yaparım!” demişti.

Yaşananların ardından KRT TV’deki “Şimdiki Zaman” programına katılmayacağını duyuran Dündar, sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı. Dündar yazı yazmayı da bıraktığını kaydetti.

Dündar’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “Değerli dostlarım günaydın. Hepinize sağlık dolu güzel günler dilerim. İçimden yazı yazmak gelmiyor. Kendimi ne zaman toparlarım bilemiyorum. Anlayın ve bağışlayın lütfen. Sevgiyle kalın.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com