Ülkü Ocakları liseyi ziyaret etti: Öğrencilere bozkurt işareti yaptırıldı

Silivri’de bulunan TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesi'ni ziyarete gelen Ülkü Ocakları il başkanı, ders saatinde okul bahçesine çıkarılan öğrenciler tarafından bozkurt işaretiyle karşılandı.

KRONOS 08 Ekim 2024 GÜNDEM

Silivri’de TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesini ziyarete gelen Ülkü Ocakları il başkanı bozkurt işaretiyle karşılandı.

Silivri’nin Sesi haber sitesinin haberine göre İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Doğan, geçtiğimiz gün Silivri’de bulunan TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. İddiaya göre ziyaretten önce öğrenciler ders esnasında sınıflarından alınarak bahçeye çıkarıldı ve Ülkü Ocakları Başkanı’na özel karşılama töreni düzenlendi. Bu esnada öğrencilere bozkurt işareti yaptırıldı.

SINIFLARI GEZDİ, ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ
İstanbul Ülkü ocakları Başkanı Doğan ve Silivri Başkanı Yılmaz, daha sonra ders esnasında sınıfları gezdi ve öğrencilerle sohbet etti.

Okul Müdürü Aydın Dakes, 14 Mayıs 2023 Milletvekili seçimlerinden önce AKP’den Milletvekili adayı olmak için istifa etmiş, daha sonra görevine geri dönmüştü.


Okul Müdürü Aydın Dakes konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Bildiğiniz gibi Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı bir STK olarak eğitimle ilgili çalışmalarını gençlerimize tanıtmışlar. Bunda bir mahsur yok. Biz gençlerimizin politikanın içinde olmasını istemiyoruz ancak politikanın ve sivil toplum kuruluşlarının çok uzağında kalmalarını da istemiyoruz. Çünkü görevlerimizden birisi de onları hayata hazırlamak. Milli, manevi ve ortak değerlerimizle sorunu olmayıp, kapımızı çalan hiçbir STK’yı geri çevirmedik. Zira derdimiz onlarla aynı. Gençlerimizi tehlikeli alanlardan uzak, öncelikle ailesine, içerisinde yaşadığı topluma, milletine ve tüm insanlığa faydası olan bireyler olarak yetiştirmek. Silivri bizi iyi tanıyor. Niyetimizi, çalışmalarımızı yakından takip ediyor. Bize güven duyuyor. Bu olayda bize duyulan güveni sarsmadı bence” dedi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com