Ümit Özat’tan Ünal Karaman’a: Siyasi gücünü kullanarak Trabzonspor’a imza attı

Eski futbolcu Ümit Özat, Ünal Karaman'la ilgili gelen soruya "Siyasi gücünü kullanarak Trabzonspor'a hoca oldu" sözleriyle cevap verdi. Özat'ın bu cevabı tepkilere neden oldu.

KRONOS 12 Mart 2023 SPOR

Soz zamanlarda YouTube ve TikTok gibi sosyal medya platformlarında aktif olarak yayın yapan Ümit Özat, Trabzonspor’un efsane ismi Ünal Karaman’ı hedef aldı. Ünal Karaman’ın siyasi gücünü kullanarak Trabzonspor’a imza attığını öne süren Özat’ın açıklamaları tartışmalara neden oldu.

Trabzonspor’da Abdullah Avcı’nın istifa etmesi sonrası yeni teknik direktörün kim olacağı merakla bekleniyor. Ünal Karaman da Trabzonspor’la anılan isimlerden biri oldu. Fenerbahçe’nin eski oyuncusu ve teknik direktör Ümit Özat, Karaman’la ilgili gelen soruya cevap verirken “Siyasi gücünü kullanarak Trabzonspor’a hoca oldu” dedi.

Bir süredir takım çalıştırmayan Özat, YouTube kanalında yaptığı canlı yayında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtladı. Özat, 2018-19 sezonu başında Trabzonspor’un başına geçen ve 1.5 yıl boyunca bordo-mavili ekibi çalıştırarak başarılı sonuçlara imza atan Ünal Karaman’ın ‘siyasi’ destek sayesinde Trabzonspor’a geldiğini öne sürdü.

‘BAŞARILI BULMUYORUM, SİYASİ BİR LOBİSİ VAR’

Ülkücü kimliği ile bilinen Ünal Karaman’ın şu sıralar İYİ Parti’den milletvekili olacağı konuşuluyor. Abdullah Avcı’nın istifa etmesinin ardından boşalan teknik direktörlük koltuğu için de ismi geçen Karaman hakkında Özat’ın söyledikleri dikkat çekti.

Teknik direktörlük konusunda Karaman’ı başarılı bulmadığını söyleyen Özat, “Antrenör olarak başarılı bulmuyorum. Algı yapıyor. Siyasi gücünü kullanarak… Bu bir gerçek. Bir lobisi vardır” dedi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com