Ünlü oyuncu Caner Özyurtlu Yunanistan’a yerleşince ‘komünist’ oldu

Oyuncu, senarist ve yönetmen olarak tanınan Caner Özyurtlu, katıldığı Potkal Psikoloji TV isimli YouTube kanalında hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özyurtlu, Yunanistan'a taşındığını, hayatında ilk defa barınma garantisi olduğunu söyledi ve ekledi: “Önceden kapitalizmi savunuyordum, komünistim şu anda.”

KRONOS 04 Haziran 2024 KÜLTÜR

Yunanistan’a taşındığını duyuran Caner Özyurtlu, YouTube’da yayın yağan ‘Potkal Psikoloji’ isimli kanalda Mehtap Güngör’e konuk oldu. Yunanistan’a taşınan Özyurtlu, burada yaşadığı deneyimleri paylaştı.

Özyurtlu şunları söyledi:

“HAYATIMDA İLK DEFA BARINMA GARANTİM OLDU”
-Benim hayatımda ilk defa barınma garantim oldu, 1 senedir. Ve önceden kapitalizmi savunuyordum, komünistim şu anda. Çünkü ben hayatın bu kadar değişeceğini düşünmüyordum.

-Kira stresim olmayınca bu kadar huzurlu uyanabileceğimi, anksiyetemin yüzde 95’inin barınma endişesi olduğunu bilmiyordum. Yani ve çok sinirliyim şu anda.

“SERMAYE KARŞITI OLDUM”
-Sermaye karşıtı değildim, sermaye karşıtı oldum. Sol zihniyetliydim ama kapitalizmin dünyaya bir şeyler kattığını düşünüyordum, geçti.

-Çünkü Yunanistan’da kapitalizme izin yok gibi bir şey. İnsanların ruhu sol ve görüyorsunuz, evet belediyeler kötü, yollar b.k gibi ama insanlar birbirlerine o kadar iyi davranıyor ki. Çünkü varoluşunla değerli olduğun bir yerde ilk defa vakit geçiriyorum yani.


-O yüzden şu an ben biraz para kazanmamayım ama hayatta kalabilecek kadar bir şeyler yapabileyim, gizli gizli yapsam bile, çünkü Caner Özyurtlu ismiyle daha fazla para kazanıyorsun saçma bir şekilde, böyle çok dikkat çekmeden yaşamımı böyle tamamlamak istiyorum.

ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLAR

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com