Ünlü oyuncu köpekbalığı saldırısında hayatını kaybetti

Karayip Korsanları 4 Gizemli Denizlerde filmiyle tanınan aktör ve sörfçü Tamayo Perry, köpekbalığı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

KRONOS 24 Haziran 2024 YAŞAM

“Karayip Korsanları 4 Gizemli Denizlerde” filminde rol alan Tamayo Perry, dün Hawaii Takım Adaları’nın Oahu Adası açıklarında sörf yaparken köpekbalığının saldırısına uğradı.

Cankurtaran ve sörf eğitmeni de olan 49 yaşındaki Tamayo Perry’in cansız bedeni Oahu Adası’nın Kuzey Kıyısındaki Malaekahana Plajı’nda bulundu. Yerel sörfçüler tarafından bulunan cansız bedenin bir kolu ve bir bacağının eksik olduğu açıklandı.

Honolulu Acil Servis Departmanı tarafından yapılan açıklamada, ilk acil çağrının pazar günü saat 13.00 civarında geldiğini ve Tamoya Perry’nin cesedi, jet ski ile kıyıya getirildiğini söylendi.

“HERKES TARAFINDAN SEVİLEN BİR CANKURTARAN”

NTV’de yer alan habere göre, Honolulu Okyanus Güvenliği şefi Vekili Kurt Lager, Bay Perry’nin “herkes tarafından sevilen bir cankurtaran” olduğunu söyledi ve ekledi: “Kuzey Kıyısı’nda iyi tanınıyor. Dünya çapında tanınan profesyonel bir sörfçü. Tamayo’nun kişiliği bulaşıcıydı ve insanlar onu ne kadar sevse, o da diğer herkesi daha çok seviyordu”

Honolulu Belediye Başkanı Rick Blangiardi ise Perry’nin ölümünü trajik bir kayıp olarak nitelendirdi. Blangiardi, “Tamayo efsanevi bir denizciydi ve çok saygı duyulurdu” dedi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com