Ünlü Rus YouTuber, Milas’taki kazada hayatını kaybetti

Rus Tatyana Ivanovna Ozolina, Milas'ta geçirdiği feci kazada hayatını kaybetti. MotonTanja ismiyle ünlenen Ozolina'nın Yunanistan'a motosikletiyle gitmek için yola çıktığı, izin verilmeyince rotasını Türkiye'ye çevirdiği öğrenildi.

KRONOS 23 Temmuz 2024 GÜNDEM

Dünyaca ünlü Rus Youtuber ve moto vlogger Tatyana Ivanovna Ozolina, geçen günlerde Türkiye turu kapsamında Muğla’ya gitti. Milas-Söke yolunda gösteri sürüşü yapan fenomen başka bir motorla çarpışarak yaşamını yitirdi.

TÜRK SÜRÜCÜ AĞIR YARALANDI
Ozolina ve Onur Obut isimli Türk moto vlogger Sarıçay Köprüsü üzerinde gösteri yaptıkları sırada çarpıştı. Motosikletlerin 3 kişi oldukları ve aynı grupta yer alan diğer motosikletin kazadan kurtulduğu öğrenildi. Çarpışma sonucu Onur Obut ağır yaralanarak Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İki fenomenin paylaştığı son fotoğrafa ise takipçileri, Ozolina için baş sağlığı dilerken Obut’un bir an önce iyileşmesi için dua ettiklerini yazdı.


ÜNLÜ YOUTUBER KURTARILAMADI
Tatyana Ivanovna Ozolina ise olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Motorlara olan tutkusuyla tanınan Tatyana Ivanovna Ozolina’nın TikTok’ta 5, YouTube da ise 2 milyon takipçisi bulunuyor. Genç fenomenin feci kazada can vermesi sevenlerini yasa boğdu.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com