Uyuşturucu baronu evinin kapısına Cumhurbaşkanlığı forsu asmış

"Hayalet" lakaplı uyuşturucu baronu Orhan Ünğan'ın Belçika'da el konulan villalarının kapısına Cumhurbaşkanlığı forsu taktığı ortaya çıktı.

KRONOS 09 Eylül 2024 GÜNDEM

Uyuşturucu kaçakçısı Naci Şerifi Zindaşti’nin kızı ve yeğenini öldürtmekle suçlanan “Hayalet” lakaplı uyuşturucu baronu Orhan Ünğan’ın Belçika’da el konulan villalarının kapısına Cumhurbaşkanlığı forsu taktığı ortaya çıktı.

Gazete Duvar’dan Can Bursalı’nın haberine göre, 1 yıl önce villaların bahçe kapısında görülen forsun daha sonra çekilen bir videoda ise yerde olduğu görülüyor.

Ünğan’ın Kappalen kentindeki iki villasına Belçika devleti el koydu. 2014 yılında bu villadan yanında silahlı adamlarıyla çıktığı sırada tutuklanıp 6 ay hapis yatan Ünğan’ın el konulan villalarında altın varaklı mobilyalar, lüks avizeler ve mozaikler dikkat çekiyor. Açık artırmayla satışa çıkarılan villaların her birinin başlangıç fiyatı ise 680 bin Euro.

Villalarının 1 yıl önce Google Maps’teki uydu görüntülerinde, bahçe kapısında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı forsunun asılı olduğu görülüyor.

Villalara el konulmasının ardından Siaz adlı bir Youtube kanalında yayınlanan bir videoda ise, forsun bahçe kapısından söküldüğü ve yere atıldığı kameraya yansıyor.

MİT’LE İLİŞKİLİ OLDUĞU İDDİA EDİLYOR

MİT’le ilişkili olduğu iddia edilen Ünğan’ün villalarının bahçe kapısında Cumhurbaşkanlığı forsu kullanması dikkat çekti.

İddiaya göre Orhan Ünğan, Türkiye’nin dışında Sırbistan, Almanya, Belçika ve Hollanda gibi ülkelerde de uyuşturucu ticareti yapıyordu.

Mahkeme kararıyla ismini Mert olarak değiştiren Ünğan, ‘hayalet’ lakabıyla biliniyor. Ünğan’ın bu lakabı almasının nedeni ise şimdiye kadar en az 8 sahte kimliğinin tespit edilmesi. 2013 yılında Beykoz Adliyesi’nde dublör kullanarak boşandığı ortaya çıkan Ünğan, bu yıl haziran ayında düzenlenen operasyonda tutuklandı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com