Victor Osimhen Galatasaray’da: Transferi Avrupa’yı salladı

Galatasaray, Victor Osimhen'in kiralık transferi için kulübü Napoli ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Sarı-kırmızılılar, Osimhen'e 6 milyon Euro sezonluk ücret ödeneceğini duyurdu. Peki, Ocak'ta ayrılacak mı? İşte Osimhen transferinin tüm detayları...

KRONOS 04 Eylül 2024 SPOR

Galatasaray Nijeryalı forvet Victor Osimhen’in kiralık olarak transfer edildiğini açıkladı.

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, geçtiğimiz gün İstanbul’a getirttiği Victor Osimhen ve kulübü Napoli ile anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) transferin detaylarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Profesyonel futbolcu Victor James Osimhen ve kulübü SSCN Napoli SPA ile oyuncunun bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya, 2024-2025 sezonu için net 6.000.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir” denildi.

OSİMHEN TRANSFERİNİN DETAYLARI
Galatasaray, Victor Osimhen’i kiralık olarak transfer ederek Avrupa’da geniş yankı uyandırırken, BeinSports muhabiri Nezih Akşener tüm detayları aktardı.

OPSİYON VAR MI?
Nijeryalı golcünün sözleşmesinde opsiyon bulunmadığı ve devre arası transfer döneminde takımdan ayrılacağına dair bir madde olmadığı yönetim tarafından doğrulandı. Ayrıca oyuncu maaşının büyük bir kısmını Galatasaray ödeyecek.

RABIOT GELİŞMESİ
Galatasaraylı kurmaylar orta saha bölgesi için Adrien Rabiot ve Weston McKennie için nabız yoklandı. Filip Kostic de bu listede yer alıyor.


OKAN BURUK’UN LİSTE BAŞI…
Fluminense forması giyen Jhon Arias, transfer döneminin ilk gününden bugüne kadar Okan Buruk liste başı olarak yer alıyor. Zaha ve Kerem Aktürkoğlu’nun ayrılığından ötürü kanat bölgesine transfer yapılması hedefleniyor.

SAVUNMAYA HAMLE GELEBİLİR!
Son olarak sarı-kırmızılı takımda stoper bölgesine takviye gelebilir. Son olarak Borussia Dortmund forması giyen Mats Hummels, Lille’de forma giyen Alexsandro, Lens’in Avusturyalı stoperi Kevin Danso ile Ajax’ın Türk stoperi Ahmetcan Kaplan listede bulunan dört isim…

Ayrıca Galatasaray’ın Victor Osimhen’de olduğu gibi fırsat transferleri kovalayacağı öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com