Yeni transfer Filip Kostic sağlık kontrolünden geçti

Transfer sezonunun sona ermesine 4 gün kala Fenerbahçe, Juventus’tan Filip Kostic'i kiralık olarak transfer etti. Juventus, Kostic transferini 19:07'de duyurdu.

KRONOS 09 Eylül 2024 SPOR

Fenerbahçe’nin yeni transferi Filip Kostic sağlık kontrolünden geçti. Öncelikle kan tetkikleri yapılan Sırp futbolcunun sağlık kontrolü, ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde devam etti. Kontroller; efor, akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik tetkiklerin ardından MR çekimiyle tamamlandı.

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, “Yeni transferimiz Filip Kostic’in sağlık kontrolleri Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde gerçekleştirildi” denildi.

EMRE MOR KARARI
Fenerbahçe’de kadro yapılanması sürerken, Jose Mourinho’nun şans vermediği Emre Mor için dikkat çeken iddia ortaya atıldı. Yıldız oyuncuya Hatayspor’un talip olduğu kaydedildi.


Fenerbahçe’de kadroda düşünülmeyen ve akıbeti henüz belli olmayan Emre Mor ile ilgili dikkat çeken bir iddia geldi. Hatayspor’un Emre’yi kadroya katmak için girişimlere başladığı kaydedildi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com