Yıldız Tilbe’nin işçi ve emekli maaşı yorumu duyanları şaşırttı

Çılgın dansları ve çarpıcı açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Yıldız Tilbe, geleneği bozmadı; emekli ve işçi maaşı ile ilgili açıklamasıyla ilgi odağı oldu. “Emekli maaşları 150 bin tl, işçi ve aylık çalışanların ise 200 bin TL olmalı” diyen Yıldız Tilbe’nin paylaşımına yorum yağdı. Kimileri 'ekonominin başına sen gel' dedi.

KRONOS 19 Ağustos 2023 KÜLTÜR

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2021’de Memur-Sen Büyük Türkiye Buluşması’nda konuşmuş, ekonomiye yönelik eleştirilere şu şekilde tepki göstermişti: “Ekonominin kitabını evvelallah yazdık, yazmaya devam ediyoruz.”

Onun yazdığı ekonomi kitabının sonuçlarını seçim sonrası artan enflasyon, fren tutmayan döviz kuru ve hayat pahalılığında gürdük. Onun arkasından aşk şarkıları ve çılgın danslarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Yıldız Tilbe, sıradışı bir açıklamaya imza attı. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bazı ekonomik taleplerini sıraladı.

Tilbe paylaşımında şunları yazdı:


“Emekli maaşları 150 bin, işçi ve aylık çalışanların 200 bin TL olmalı. Hayat çok pahalı. Gıda ucuz ve sabit fiyat olsun. İnsan günde 3 kere acıkıyo, yüz kere susuyo, kim duyuyo?”

YORUM YAĞDI
Tilbe’nin takipçileri “Yetkililer kulak verin”, “Maaşlar 200 bin olursa kiralar da 200 bin TL olur”, “Gel ekonominin başına”, “Yine haklısın” yorumlarında bulundu.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com