Adile Naşit’in hayatını Çağan Irmak çekecek

Yeşilçam'ın unutulmayan ismi Adile Naşit'in hayatının film olacağı açıklanmıştı; filmi 'Issız Adam', 'Babam ve Oğlum' gibi filmlerin yönetmeni Çağan Irmak'ın çekeceği belli oldu.

KRONOS 23 Temmuz 2024 KÜLTÜR

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Adile Naşit’in hayatının film olacağı duyurulmuştu, filmin yönetmeni belli oldu.

BKM Film, Yeşilçam’ın efsanevi oyuncularından, 11 Aralık 1987’de aramızdan ayrılan Adile Naşit’in hayatını konu alan etkileyici bir projeye imza atıyor. “Adile” adlı film, Cumhuriyet tarihimizin ve şov dünyamızın en önemli yıllarına ışık tutacak.

SENARYOYU NERMİN YILDIRIM YAZACAK
Birsen Altuntaş’ın haberine göre; filmin yönetmenliğini, “Tamam mıyız?”, “Unutursam Fısılda”, “Issız Adam” ve “Babam ve Oğlum” gibi filmler ile “Yaratılan”, “Çemberimde Gül Oya”, “Asmalı Konak” ve “Mahallenin Muhtarları” gibi dizilere imza atan başarılı yönetmen Çağan Irmak üstlenecek.

Nermin Yıldırım

Senaryosunu ise romancı ve edebiyatçı Nermin Yıldırım yazacak. Nermin Yıldırım, daha önce birçok önemli eserde imzası bulunan güçlü bir kalem olarak biliniyor.


Adile Naşit’in hayatını konu edinen “Adile” filminin çekimlerine 2025 yılında başlanacak. Filmin detayları ve oyuncu kadrosu henüz netleşmedi.

Adile Naşit’i canlandıracak oyuncu izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com