Eleştirilerin odağındaki AKP’li Ensarioğlu: Siyaseti bırakmayı düşünüyorum

Narin Güran'ın ölümü sonrası yaptığı açıklamalarla tepki çeken Galip Ensarioğlu, "Devletin bildiğinden fazlasını bilmiyorum" dedi.

KRONOS 11 Eylül 2024 GÜNDEM

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeninin bulunması sonrası “Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var çünkü aile, bizim dostlarımızdır” diyen AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, siyaseti bırakmayı düşündüğünü açıkladı.

AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Sözcü TV’ye yaptığı açıklamada, “Sözlerimi özellikler yurt dışı kaynaklı PKK unsurları ve sosyal medyada dolaşan bir sürü başıboş insan çarpıttı, yargısız infaz yaptılar” dedi.

AKP’li Ensarioğlu, “Siyaseti bırakmayı düşünüyorum, bir müddet dinleneceğim ve konuşmayacağım. Benim birilerini kollama saklama şeyim olabilir mi? Bu kız artık hepimizin kızı” ifadelerini kullandı.


“DEVLETİN BİLDİĞİNDEN FAZLASINI BİLMİYORUM”

Katıldığı yayınlarda “kim yapmış olabilir” sorusuna yanıtlar verdiğini, tahminlerini dile getirdiğini ifade eden Ensarioğlu, Narin cinayetine dair, “Devletin bildiğinden fazlasını bilmiyorum. Soruşturma aşamasında ifadeler vardı bunların hepsi konuşuldu, ifadeler mahkeme tutanaklarına geçti ve bunlar ifşa oldu. Onun ötesinde bildiğim bir şey yok” diye konuştu.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com