AKP’nin seçim yatırımı ‘beyaz sandık’: Erdoğan şikâyetleri tek tek inceleyecek

AKP, değişim ve yenilenme sürecini güçlendirmek amacıyla yeni bir adım atarak "Beyaz Sandık" uygulamasını hayata geçiriyor. İlçe ve beldelere kurulacak binlerce sandık aracılığıyla vatandaşların istek, öneri, şikâyet ve talepleri doğrudan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletilecek.

KRONOS 10 Ekim 2024 GÜNDEM

AKP, ‘Türkiye Buluşmaları’ndan sonra şimdi de ‘beyaz sandık’ uygulaması başlatıyor. Cumartesi günü ilçe ve belde kongreleri ile ‘değişim’ sürecine başlayacak olan AKP, ilçe ve beldelerde üzerinde ‘Cumhurbaşkanıma’ yazan binlerce stant kuracak. Vatandaş bu sandıklara istek, talep, öneri ve şikâyetlerini yazacak. Vatandaşın talepleri direkt Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak.

Türkiye gazetesinden Emrah Özcan’ın haberine göre, vatandaşın yazılı taleplerine müdahale edilmeyecek. Parti kaynakları bu uygulamanın önümüzdeki dönemlerde farklılaştırarak devam ettirileceğini söyledi.


Öte yandan, delege seçimlerini büyük oranda tamamlayan AKP, bütün delegelere beklentilerini, uyarılarını ve isteklerini soracak. Kapalı zarf usulü ile beklentiler genel merkeze ulaştırılacak.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com