Ayşe Ateş’ten MHP’li Semih Yalçın’a: Kendine güveniyorsan…

Ayşe Ateş, MHP'li Semih Yalçın'ın "Bize iftira atıyorlar" sözlerine yanıt verdi: "Kendine güveniyorsan duruşmaya gel, yüreğin varsa yanıma otur."

KRONOS 13 Haziran 2024 GÜNDEM

Öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın “Bize iftira atıyorlar. Tiyatro. Senaryo. Yalan. İftira” sözlerine yanıt verdi. Ayşe Ateş, Yalçın’a “Kendine güveniyorsan duruşmaya gel, yüreğin varsa yanıma otur” diye seslendi.

Ayşe Ateş’in paylaşımı şöyle:

“Ey Semih Yalçın! Daha bu akşam bardağını yudumlarken göbeğini kaşıyarak yazdığın açıklamada “Bize iftira atıyorlar. Tiyatro. Senaryo. Yalan. İftira.” diyordun. Bak, şimdi ne oldu. Bursa Ülkü Ocakları mensupları Selma Ateş Abla’yı takip ederken yakayı ele verdi. Senin mum yatsıya kadar bile dayanamadı. Yatsı vaktini bilmiyorsan eğer “Google”da arat. Haydi, çık er meydanına! Kendine güveniyorsan duruşmaya gel. Yüreğin varsa yanıma otur. Otur ki hâkim karşısına çıkarılanları sana tek tek tanıtayım. Ülkü Ocaklarındaki, MHP’deki görevlerini anlatayım. Belki o zaman aklın yerine gelir de katillerin kim olduğunu hatırlarsın.”


 

SEMİH YALÇIN NE DEMİŞTİ?

MHP’li Semih Yalçın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP lideri Özgür Özel ve akabinde Ayşe Ateş’le görüşmesi üzerine şunları söylemişti:

“Bütün solcu gazeteciler, önce bir menfur cinayeti bahane ederek, sonra da Sayın Cumhurbaşkanı’nın temasları üzerinden MHP’yi vurma çabasına girmişlerdir. MHP’yle alakası bulunmayan bir cinayet davasına TV ve gazete yorumlarında ısrarla yer verilmesine sözde gerekçe olarak toplumsal vicdanın kanaması gösterilmiştir. Hatta söz konusu cinayet davasının iddianamesinde MHP’lilerin ismi bulunduğu için bizim telaşa kapıldığımız vehmedilmiştir. Sayın Cumhurbaşkanı’nın, muhalefet partileriyle temas kurması ise Cumhur İttifakı’nın bozulacağı ve partimizin saf dışı kalacağının işareti olarak gösterilmeye çalışılmıştır. Hatta bazı aklıevvel gazeteciler artık MHP’nin siyaset ikliminde yalnız başına kaldığını öne sürmüştür.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com