Ayşe Ateş’ten saldırı tepkisi: Bahçeli’nin tehdidinin neticesi, bu katillere kim dur diyecek?

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in karar duruşmasının arasında ablası Selma Ateş'e düzenlenen saldırıya Ayşe Ateş tepki gösterdi.

KRONOS 02 Ekim 2024 GÜNDEM

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş suikastına ilişkin görülen davanın bugünkü duruşmasında karar için verilen arada bir kişi Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş’e saldırmış, araya Ateş ailesinden yakınları girerek saldırganı engellemişti.

Saldırıya tepki gösteren Ayşe Ateş, olayın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tehditlerinin bir sonucu olduğunu savunarak şunları söyledi:


Devlet Bahçeli’nin tehditlerinin, hedef göstermelerinin neticesi. Bugün fiziki müdahale oldu, yarın ateşli silah kullanılmayacağı meçhul. Gerçeği bile bile yalan konuşup iftira atacak kadar midesiz, bir kadına saldıracak kadar haysiyetsiz ve şerefsizler. Bugün fizikî müdahale gerçekleşti. Yarın ateşli silahla saldırı gerçekleşmeyeceğinin garantisi var mı? Onca polisin arasında, adliyenin bahçesinde bunu yapanlar yarın bir gün sokakta yalnız yürürken neler yapmaz. Sinan’ı aldılar, Musa Baba’mızı aldılar, şimdi sıra Saniye Anne’mizde mi, Sinan’ın kardeşlerinde mi? Soyumuzu mu kurutacaklar? Bu katillere, vandallara, vahşilere kim dur diyecek?

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com