Bahçeli, Sinan Ateş’in annesini hedef aldı: Yaşına başına bakmadan…

Bahçeli, Sinan Ateş cinayeti üzerinden Halk TV ve CHP'yi hedef aldı: "Ayağınızı denk alın."

KRONOS 01 Ekim 2024 GÜNDEM

MHP lideri Devlet Bahçeli, yeni yasama döneminde Meclis’te yaptığı grup toplantısına tehditle başladı. Sinan Ateş cinayeti üzerinden, Ateş’in annesi Saniye Ateş, Halk TV ve CHP’yi hedef alan Bahçeli, “Ayağınızı denk alın” dedi.

Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş’i hedef alan Bahçeli, Bahçeli, “Yaşına, başına bakmadan önüne gelen mikrofona konuşan hanımefendi. Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz” diye konuştu.

Bahçeli’nin açıklamaları şöyle:

“Bu tuhaf üsluba bakın ki kendi ittifakına iyiler bizim ittifakımıza kötüler demesi yüzsüzlüktür. Ne kadar Türkiye karşıtı varsa bir olmuş görülen bir cinayet davası ile MHP’yi şerefsizce suçlamaya kalkmıştır.

ÖZGÜR ÖZEL’İ HEDEF ALDI

Bazı parti genel başkanları, kifayetsiz muhabirler ayak üstü mahkeme kurup savcı ve hakim rolüne soyunup arkadaşlarımızı yargılamaya girişmiştir. Önce aynaya bakacaklar, şeref ve haysiyetleri el verdiği ölçüde konuşacaklar. Malum davanın duruşmalarını dikkatle takip etmekteyiz. Bizim için yeterlidir. MHP’ye organize Pensilvanya operasyonu çekenlere MHP ve ülkü ocaklarını çiğnetmem. Alayını birden heyecanla beklerim. Özgür Özel, iddiaların şahsın gibi çürüktür.

‘HERKES HADDİNİ BİLSİN’

Herkes haddini bilsin, hudut ihlalinden kaçınsın. Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz, akbabaların da kanatlarını yolarız. Halk TV ve CHP, ayağınızı denk alın. 4 soytarı muhabir ile MHP’yi sorgulayamazsınız.”

SANİYE ATEŞ NE DEMİŞTİ?

Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş, geçtiğimiz gün duruşma sonrasında, “Benim işaret ettiğim isimler belli İzzet Ulvi Yönter, Semih Yalçın, Ahmet Yiğit Yıldırım, Olcay Kılavuz… Dertleri neydi bilmiyorum bunu da Devlet Bahçeli’ye sormak lazım. Devlet Bahçeli’ye sormadan çay bile içemezler” ifadelerini kullanmıştı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com