Bayraktar’dan savaş uçağına vize vermeyen Almanya’ya: Hem masada hem sahada

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Almanya'yı 3-2 mağlup ettiği maçın ardından Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Erdoğan'ın Berlin ziyaretine de göndermede bulunarak “Hem masada, hem sahada” sözleriyle dikkat çekti.

KRONOS 19 Kasım 2023 GÜNDEM

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Almanya’yı 3-2 mağlup ettiği özel maçın ardından “Hem masada, hem sahada” sözleri ile Almanya’ya göndermede bulundu.

Türkiye A Milli Futbol Takımı dün akşam Berlin’de oynanan özel maçta, EURO 2024’ün ev sahibi Almanya’yı 3-2 mağlup etti.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, maçın ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Almanya ziyaretine göndermede bulunan Bayraktar, “Hem masada, hem sahada…. Almanya karşısındaki galibiyetle Euro 2024 yolunda hem güven hem moral tazeleyen Milli Takımımıza tebrikler” ifadelerini kullandı.

Önceki gün Almanya’ya giden Erdoğan, Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier ile görüştükten sonra Başbakan Olaf Scholz ile ortak bir basın toplantısı düzenlemişti.

Erdoğan’ın ziyareti ve Almanya’nın İsrail’e karşı tavrına yönelik eleştirileri basında geniş yer bulmuştu.

SAVAŞ UÇAKLARINI ALAMADI

Erdoğan, Eurofighter savaş uçağı talep ettiği Almanya’dan eli boş dönmüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu konuda, “Eurofighter konusunda Almanya verir veya vermez. Dünyada savaş uçaklarını üreten sadece Almanya mı? Birçok yerden bunların çalışmasını yaparız, temin ederiz. Şu anda insansız savaş uçakları noktasında da Türkiye önde gelen ülkelerden bir tanesi durumuna gelmiştir” demişti.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com