BBP lideri Destici: Özel ve İmamoğlu aradı, aynı blokta yer almayı teklif ettiler

BBP lideri Destici, Belediyeler Birliği seçimlerinden önce CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kendisini telefonla arayarak aynı blokta yer almayı teklif ettiğini söyledi.

KRONOS 07 Haziran 2024 GÜNDEM

Cumhur İttifakı’nın küçük ortağı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Belediyeler Birliği seçimlerinden önce CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kendisini telefonla arayarak aynı blokta yer almayı teklif ettiğini söyledi. Destici kendilerinin “Biz Cumhur İttifakı’ndayız” diyerek teklifi reddettiklerini açıkladı.

Destici, eski Başbakanlardan Tansu Çiller’e, eşi Özer Uçuran Çiller’in vefatı dolayısıyla Sarıyer Yeniköy’deki evlerinde taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Destici, Belediyeler Birliği seçimlerine ilişkim kendilerine de teklif geldiğini aktardı.

‘KENDİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİK’

Destici şunları söyledi:

“Aynı blok içerisinde yer almamızı, encümen olarak, Sivas Belediye Başkanımızı ya da önereceğimiz bir belediye başkanını yazabileceklerini, diğer kurullarda da görev verebileceklerini ifade ettiler. Ama biz kendilerine teşekkür ettik. Biz Cumhur İttifakı’ndayız. Cumhur İttifakı’nın bir adayı var, biz o listedeyiz. İkincisi, biz DEM Parti’nin olduğu hiçbir listede olmayacağımızı kendilerine ifade ettik. Hem Özgür Özel bey hem de Ekrem Bey aradı. Böyle bir nezaket gösterdiler, biz de kendilerine teşekkür ettik.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com