Aziz Yıldırım ve Ali Koç canlı yayına çıkıyor: Saati belli oldu

Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım, Başkan Ali Koç'un 'canlı yayın' teklifine olumlu yanıt verdi. Yıldırım, "Kendisinin seçeceği ulusal bir kanalda bu akşam canlı yayına çıkacağız" açıklamasını yaptı. İki isim saat 22.30'da NOW TV'de karşı karşıya gelecek.

KRONOS 08 Haziran 2024 SPOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un canlı yayın çağrısına Aziz Yıldırım’dan olumlu yanıt geldi. Yıldırım, “Kendisinin seçeceği ulusal bir kanalda bu akşam canlı yayına çıkacağız” dedi. Öte yandan Aziz Yıldırım ve Ali Koç’un 22.30’da NOW TV’de yayına çıkma kararı aldığı belirtiliyor.

ALİ KOÇ ÇAĞRI YAPMIŞTI
Ali Koç, genel kurulda yaptığı konuşmada Yıldırım’a hitaben, “Konuşmanızı yapamadınız. Bu çağrı tarihte son kez olacak, bir daha olmayacak. İstediğiniz yerde akşam buluşalım, söyleyemediklerinizi söyleyin. Ben söyleyemediklerimi yüzünüze bakıp söylemek istiyorum” demişti.

AZİZ YILDIRIM: CANLI YAYINA ÇIKACAĞIZ
Aziz Yıldırım’dan Ali Koç’un çağrısına yanıt geldi. Yıldırım, “Sayın Başkan Ali Koç’u aradım. Kendisinin seçeceği bir ulusal kanalda, baş başa, moderatörsüz bir şekilde kendisiyle konuşabileceğimizi ilettim. Kendisinin seçeceği ulusal bir kanalda bu akşam canlı yayına çıkacağız” dedi.


SAAT BELLİ OLDU
Aziz Yıldırım ve Ali Koç’un 22.30’da NOW TV’de yayına çıkma kararı aldığı belirtiliyor.

Yayının moderatörlüğünü NOW TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk yapacağı iddia ediliyor.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com