Beşiktaş’ta yolda yürüyen kadına çarpıp kaçmıştı: Suç makinesi tutuklandı

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde, gecenin bir yarısı lüks cipi ile yolda yürüyen Dila Kırarslı'ya çarpıp kaçan Furkan Dağlı, kasten yaralama suçundan tutuklandı. Dağlı ifadesinde, önüne kedi çıktığını, kurtulmak için manevra yaptığını alkol ve uyuşturucu kullanmadığını iddia etti.

KRONOS 16 Ağustos 2024 GÜNDEM

İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde aşırı hız yaparak park halindeki araçlara çarpıp Dila Kıraslı’yı yaralayan Dağlı Otel ve Turizm şirketinin sahibi Furkan Dağlı, tutuklandı.

Beşiktaş’ta otel sahibi Furkan Dağlı’nın kullandığı cip, önce park halindeki 4 otomobile ardından da yolda yürüyen Dila Kırarslı’ya çarptı.

31 SUÇ KAYDI VAR
Çerkezköy’de yakalanan ve 31 suç kaydı olduğu öğrenilen Furkan Dağlı, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Furkan Dağlı’nın yolu savcılığa düşmedi.

Savcılığa adım atmayan Dağlı’nın serbest bırakılmasına ise gerekçe olarak yaraladığı Dila Kıraslı’nın sağlık durumunun iyiye gitmesi gösterildi.

Yaralanan Kırası, hastanede tedavi görürken olayın faili Dağlı, serbest kalmıştı.

TEPKİLER ÜZERİNE GÖZALTINA ALINMIŞTI
Dağlı, dün sabah saatlerinde Çerkezköy’de tekrar gözaltına alındı.

Furkan Dağlı, emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık sorgusu için Çerkezköy Adliyesi’nde sevk edildi. Burada Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla Çağlayan Cumhuriyet Savcılığı’na bağlanan Furkan Dağlı, yaklaşık 1 saat süren sorgu sonunda, 24 saat ek gözaltı süresi talebiyle ilçe emniyetine götürüldü.

SEGBİS’LE MAHKEMEYE BAĞLANDI
Geceyi emniyette geçiren Furkan Dağlı, bugün yeniden Çerkezköy Adliyesi’ne getirildi. Dağlı’nın, SEGBİS aracılığıyla İstanbul Çağlayan Adliyesi Sulh Ceza Mahkemesi tarafından ifadesi alındı.

Mahkeme, Furkan Dağlı’nın ‘taksirle yaralama’ suçundan tutuklanmasına hükmetti.

Dağlı, geniş güvenlik önlemleri altında cezaevine gönderildi.

SİLAH VE MERMİ PAYLAŞIMLARINA YENİ SORUŞTURMA
Öte yandan Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Furkan Dağlı.’nın arkadaşı O.Y. ile sosyal medya hesaplarından silah ve mermilerle yaptığı paylaşımlar nedeniyle de soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Furkan Dağlı’nın evi ve işletmeciliğini yaptığı otelde arama yaptı.


Arkadaşı O.Y. de ilçedeki Karaağaç Mahallesi’ndeki evinde yapılan aramada ele geçirilen tabanca ve 4 bıçak ile gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan O.Y., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com