Kadına ciple çarpıp kaçtı, serbest bırakıldı: Tepkiler artınca, tekrar gözaltında

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde ara sokakta park halindeki araçlara ve bir kadına çarparak takla atan ve olay yerinden kaçan lüks cipin sürücüsü, Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde gözaltına alındı. İfadesi alınan sürücü serbest bırakılmıştı. Furkan Dağlı, bugün tekrar gözaltına alındı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

KRONOS 15 Ağustos 2024 GÜNDEM

Beşiktaş’ta yokuştan hızla gelen cip, önce park halindeki 4 otomobile ardından da yolda yürüyen Dila Kırarslı’ya çarptı. Kazadan sonra kaçan sürücü Furkan Dağlı Çerkezköy’de yakalandı. 31 suç kaydı olduğu öğrenilen Furkan Dağlı’nın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kaza, 11 Ağustos Pazar günü saat 04.00 sıralarında Beşiktaş, Fulya Deresi Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, gece saatlerinde yokuş aşağı hızla ilerleyen cipin sürücüsü Furkan Dağlı direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Cip park halindeki 4 araca, ardından yolda yürüyen Dila Kırarslı’ya çarparak devrildi. Aracın çarptığı Kırarslı ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Çevredekiler, cipin içindeki 2 kişiyi çıkardı. Aracın içinden çıkarılan 2 kişi yara almazken, Kırarslı olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kırarslı’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

31 SUÇ KAYDI
Kazanın ardından olay yerinden kaçan Furkan Dağlı 4 saat sonra Çerkezköy’de yakalandı. Kasten yaralama dahil 31 suç kaydı bulunan sürücünün turizmci ve otel sahibi olduğu ortaya çıktı. Furkan Dağlı emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

KAZA ANI KAMERADA
Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, gece saatlerinde hızla gelen cipin önce araçlara daha sonra da yolda yürüyen bir kadına çarparak yan yattığı görülüyor.


“ARAÇ SON SÜRAT GELMİŞ KADINA VURMUŞ”
Kazayı duyarak olay yerine koşan bir kişi, “Gece saat 04.00 gibiydi. Bomba patlar gibi, deprem olur gibi bir gümbürtü koptu. Kalktım dışarı baktım. Bir araç ters dönmüştü. Araba çok hızlı bir şekilde son sürat gelmiş. Kadına vurdu. Kadın, başka arabaya kafasını çarptı yere düştü. Ambulansı çağırdık. Konuşturduk. Şoförlerden biri yoktu. Mahalle sakinleri araçtan insanları çıkardı” dedi.

TEKRAR GÖZALTINDA
Furkan Dağlı, Çerkezköy Adliyesi’nde yaklaşık 1 saat süren savcılık sorgusu sonunda, 24 saat ek gözaltı süresi talebiyle ilçe emniyetine götürüldü. Geceyi emniyette geçirecek Dağlı’nın, yarın tekrar savcı karşısına çıkarılarak sorgusuna devam edilecek.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com