Erdoğan, “İsrail’in hedefinin Türkiye” sözlerinde ısrarcı: 33 kilometre ötede adeta meydan okuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrail'in Lübnan Hizbullah'ına yönelik saldırına tepki göstererek, sonraki hedefinin Türkiye olduğu açıklamasını tekrarladı.

KRONOS 04 Ekim 2024 GÜNDEM

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda yapılan TEKNOFEST’e katıldı.

İsrail’in bölgesel savaş krizi yarattığını söyleyen Erdoğan, bir sonraki hedefin Türkiye olduğu açıklamasını tekrarlayarak, “Vadedilmiş toprakların ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. 33 kilometre ötede adeta Türkiye’ye meydan okunuyor. İsrail paylaştığı her harita ile niyetini ortaya koyuyor” dedi.

Erdoğan’ın açıklaması şöyle:


Bölgede ateşkese, huzura her yaklaşıldığına İsrail bu süreci dinamitleyecek bir hareket yapıyor. Uluslararası hukuk rafa kaldırıp utanmadan sıkılmadan BM sekreterini hedef gösterdi. Gazze’ye yağan bombaların nereden geldiği, nerede üretildiği, kimler tarafından tedarik edildiği belli. Kimse kusura bakmasın. Bombaları atanlar kadar temin edenler de akan kana ortaktır. Bölgemizde sadece Gazze, batı Şeria ve Lübnan ile sınırlı kalmayacak bir plan kuruldu. Tarih bilen, siyaset ve diplomasi bilen herkes meselenin Kudüs ile bağlantısını zaten kolayca idrak edecektir. Vadedilmiş toprakların ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. 33 kilometre ötede adeta Türkiye’ye meydan okunuyor. İsrail paylaştığı her harita ile niyetini ortaya koyuyor.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com