Erdoğan’a sarılan öğrenci, Nihal ve Bahar Candan’ın kardeşi çıktı

Yeni eğitim müfredatının tanıtımında sahneye çıkıp Erdoğan'a sarılan öğrencilerden birinin sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan’ın kardeşi Zeynep Su olduğu ortaya çıktı. Ablalarının durumunu anlattığını belirten Zeynep Su, Erdoğan'ın ilgileneceğini söylediğini aktardı.

KRONOS 09 Haziran 2024 GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni eğitim müfredatın tanıtımında sahneye çıkıp sarılan öğrencilerden birinin, “suç örgütüne üye olmak” ve “dolandırıcılık” suçlarından yıllarca hapisleri istenen sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan’ın kardeşi Zeynep Su olduğu ortaya çıktı.

Zeynep Su “Ablalarımın durumunu tek tek anlattım. Gözümün içine bakarak dinleyip, ilgileneceğini söyledi. Çok mutluyum” dedi.

Söz konusu haber, iktidara yakın Türkiye gazetesinde yayınlandı.

‘ABLALARINA HAKSIZLIK YAPILDIĞINI SÖYLEDİ’

Haberde, şu ifadeler yer aldı:

“Sahneye atlayan genç kız, Maarif Modeli Tanıtım Programı’nın yapıldığı İstanbul Ataşehir’deki Ahmet Keleşoğlu Fen Lisesinde okuyan ve LGS’ye yüzde 2’lik dilimle giren Zeynep Su Candan… Çeşitli suçlardan haklarında soruşturma başlatılan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan’ın kardeşi… Ablalarına haksızlık yapıldığı iddia eden Zeynep Su Candan’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yardım istediği öğrenildi.”

Zeynep Su Candan, ablalarının suçsuz olduğunu savunarak şunları söyledi:

“Bütün bunları Cumhurbaşkanı’mıza anlattım. Gözümün içine bakarak, tek tek dinledi. Çok teşekkür ederim. Elinden geleni yapacağını söyleyerek arkadaşlarımız bakacak, yapılacak bir şey varsa dedi. Çok çok mutluyum. Sonra başka bir başka arkadaşına yönlendirdi. O da bütün bunları dinledi, o da ilgileneceğini söyledi.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com