Eski milletvekili ve belediye başkanı Celal Doğan, hastaneye kaldırıldı

Eski Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, tatil yaptığı Bodrum'da fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Doğan’ın bilincinin açık olduğu öğrenildi.

KRONOS 08 Temmuz 2024 GÜNDEM

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir otelde tatil yaparken rahatsızlanan eski milletvekili ve esli Antep Büyükşehir Belediye Başkanı 80 yaşındaki Celal Doğan, özel bir hastaneye kaldırıldı. Bilinci açık olduğu öğrenilen Doğan’ın hastanede tedavisinin sürdüğü belirtildi.

DHA’nın haberine göre; Yalıkavak Mahallesi’nde bir otelde tatil yaptığı öğrenilen avukat, siyasetçi, eski Antep Belediye Başkanı, 16, 25 ve 26’ncı dönem milletvekili Celal Doğan, henüz bilinmeyen nedenle fenalaştı. İhbar üzerine otele sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Doğan, ambulansla bölgedeki özel bir hastaneye kaldırdı. Bilincinin açık olduğu belirtilen Doğan’ın hastanede tedavisinin sürdüğü belirtildi.

CELAL DOĞAN KİMDİR?
1 Ağustos 1943, Nizip’te (Gaziantep) doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 1973–1977 yılları arasında serbest avukatlık yaptı. 1977 genel seçimlerinde CHP Antep milletvekili olarak seçildi. Bu göreve 1980 yılına dek devam etti. HDP’nin 2015 genel seçimlerinde Antep 1. sıra milletvekili adayı olarak gösterildi ve seçimleri kazanarak meclise girdi.


1989-2004 yılları arasında Antep’te belediye başkanlığı yaptı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com