Fatih Yaşlı’dan Jahrein’e ‘bozkurt’ yanıtı: Cahil dombili

Akademisyen Fatih Yaşlı, 'bozkurt' işaretini yapay zekâya açıklattırarak kendisine yanıt veren sosyal medya fenomeni Jahrein'e zehir zemberek yanıt verdi: "Bozkurtun sembol olmasıyla bozkurt işaretinin siyaseten sonradan kullanılmaya başlanması ayrı şeyler cahil dombili."

KRONOS 03 Temmuz 2024 GÜNDEM

Akademisyen ve yazar Fatih Yaşlı ile sosyal medya şaklabanı Jahrein arasında Merih Demiral’ın dün akşam Avusturya ile oynanan maçta kaydettiği ikinci golün ardından yaptığı ‘bozkurt’ işaretinin anlamına ilişkin tartışma yaşandı.

Yaşlı, yaptığı paylaşımda söz konusu sembolün siyaset üstü bir işaret olmadığını, hatta bütün Türk milliyetçilerini bile kapsamadığını belirterek, “…tüm Türk milliyetçilerine ait bir işaret de değildir, milliyetçiliğin fraksiyonlarından birine, yani ülkücü milliyetçiliğe ait ve 90’larda icat edilmiş bir işarettir. Hakikati kafanıza göre eğip bükemezsiniz” dedi.

“CHATGPT DE FAŞO ÇIKTI”
Sosyal medyada ‘Jahrein’ adıyla bilinen Ahmet Sonuç, Yaşlı’nın bu paylaşımına ChatGPT ile yanıt verdi. ‘Bozkurt’ işaretini ChatGPT’ye açıklattırdığı bir ekren görüntüsünü Yaşlı’nın ilk paylaşımının altına cevap olarak ekleyen Sonuç, “ChatGPT de faşo çıktı” yorumunu yaptı.


Yaşlı ise Jahrein’e, “Bozkurtun sembol olmasıyla bozkurt işaretinin siyaseten sonradan kullanılmaya başlanması ayrı şeyler cahil dombili” diyerek yanıt verdi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com