Fenerbahçe, evinde Union Saint-Gilloise’ı 2-1 mağlup etti

UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe, evinde Union Saint-Gilloise'ı 2-1 mağlup etti ve turnuvaya galibiyetle başladı. Karşılaşmayı iki takım da 10 kişi tamamlarken konuk ekip penaltı kaçırdı.

KRONOS 26 Eylül 2024 SPOR

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi macerası başladı. Süper Lig’de Galatasaray’a kaybeden Kanarya’da teknik patron Jose Mourinho, Union Saint-Gilloise maçını her açıdan yeni bir başlangıç olarak görüyordu. Sarı-Lacivertliler’e uzun süredir beklediği lig şampiyonluğunu ve Avrupa’da başarıyı getirmek isteyen Mourinho, bir an önce takımdaki kara bulutları dağıtıp, Belçika ekibi karşısında alınacak zaferle de yeni bir sayfa açmanın planlarını yapıyordu.

UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında Fenerbahçe ile Belçika ekibi Union Saint-Gilloise karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu’nda oynanan maçı temsilcimiz 2-1 kazandı.

KIRMIZI KART
Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren golleri 26. dakikada Çağlar Söyüncü ve 82. dakikada Burgess kendi kalesine attı. Union SG’nin golünü 90+3’te Sykes attı.

Konuk ekipte Mac Allister 73. dakikada, Fenerbahçe’de ise Osayi-Samuel 90’da kırmızı kart gördü.


Union SG’de Ivanovic’in 90+1’de kullandığı penaltıda Livakovic gole izin vermedi.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, Avrupa Ligi’ne galibiyetle başladı. Union SG ise turnuvayı puansız açtı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com