Galatasaray evinde kükredi: Rize karşısında tarihi farka koştu

Süper Lig'in 5. haftasında Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, sahasında Rizespor'u 5-0'lık skorla mağlup etti. Davinson Sanchez'in 3. dakikada attığı gol Galatasaray'ın bu sezonki en erken golü oldu.

KRONOS 14 Eylül 2024 SPOR

Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig’de Atakaş Hatayspor, TÜMOSAN Konyaspor ve Adana Demirspor’un ardından Çaykur Rizespor’u da mağlup ederek 4’te 4 yaptı.

Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray, sahasında Rizespor ile karşılaştı. RAMS Park’ta oynanan maçı Galatasaray, 5-0 kazandı.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Davinson Sanchez, 25. dakikada Abdülkerim, 49. dakikada Gabriel Sara, 61. dakikada Dries Mertens ve 80. dakikada Barış Alper Yılmaz kaydetti.

OSIMHEN VE JAKOBS SAHADA
Galatasaray’da Victor Osimhen ve Ismail Jakobs, sarı kırmızılı formayla ilk kez sahaya çıktı.

GABRIEL SARA’DAN BİR İLK
Sarı kırmızılı takımın yeni transferlerinden Gabriel Sara, maçta 1 gol, 2 asistle yıldızlaştı. Sara aynı zamanda Galatasaray formasıyla ilk kez gol katkısında bulundu.


BU SEZON EN ERKEN GOL
Davinson Sanchez’in 3. dakikada attığı gol Galatasaray’ın bu sezonki en erken golü oldu.

Bu sonucun ardından Galatasaray ligde 4’te 4 yaparak puanını 12’ye çıkardı ve ligde maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Rizespor ise 4 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Galatasaray, erteleme maçında Gaziantep FK ile karşılaşacak. Rizespor ise Samsunspor’u ağırlayacak.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com