Hamaney’den ilk açıklama: Tüm direniş güçleri Hizbullah’ın yanında bölgenin kaderini belirleyecek

İsrail'in Hizbullah lideri Nasrallah'ı öldürüldüğünü açıklamasının ardından yüksek güvenlikli bir yere nakledilen İran'ın dini lideri Hamaney'den ilk açıklama geldi.

KRONOS 28 Eylül 2024 DÜNYA

İsrail ordusunun Hizbullah lideri Hasan Nasrallah’ın dünkü Beyrut saldırısında öldürüldüğünü duyurmasının ardından İran dinî lideri Ayetullah Ali Hamaney, sessizliğini bozdu.

Hamaney, “Siyonist rejimin iktidardaki terör çetesi, Gazze’de bir yıldır sürdürdükleri canice savaştan ders almadı. Bölgedeki tüm direniş güçleri Hizbullah’ın yanında ve destekçisi. Bu bölgenin kaderini başta Hizbullah olmak üzere direniş güçleri belirleyecek. Allah’ın lütfuyla Lübnan, işgalci, kötü ve itibarsız düşmanı yaptıklarına pişman edecek” dedi.

“TÜM DİRENİŞ GÜÇLERİ HİZBULLAH’IN DESTEKÇİSİ”

Hamaney’in açıklamasının tamamı şöyle:

Siyonist rejimin iktidardaki terör çetesi, Gazze’de bir yıldır sürdürdükleri canice savaştan ders almadı. Siyonist suçlular bilsinler ki, Hizbullah’ın Lübnan’daki güçlü yapısına bir zarar veremeyecek kadar önemsizler.


Bölgedeki tüm direniş güçleri Hizbullah’ın yanında ve destekçisi. Bu bölgenin kaderini başta Hizbullah olmak üzere direniş güçleri belirleyecek. Allah’ın lütfuyla Lübnan, işgalci, kötü ve itibarsız düşmanı yaptıklarına pişman edecek.

Tüm Müslümanların ellerindeki tüm imkanla Lübnan halkının ve onurlu Hizbullah’ın yanında yer almaları ve gaspçı, baskıcı, zalim rejime karşı onlara yardımcı olmaları başlıca görevleridir.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com