İddia: Akşener’in bir sonraki durağı Devlet Bahçeli

Gazeteci Orhan Uğuroğlu, katıldığı canlı yayında bir İYİ Parti milletvekilinin kendisine attığı mesajı okudu. Uğuroğlu, 2 gün önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Meral Akşener'in bir sonraki durağının MHP lideri Devlet Bahçeli olabileceğini öne sürdü.

KRONOS 07 Haziran 2024 GÜNDEM

İYİ Parti’nin eski genel başkanı Meral Akşener’in iki gün önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Saray’da görüşmesinin yankıları dinmek bilmiyor. Hem parti içinden (Koray Aydın ve Müsavat Dervişoğlu) hem de parti dışından (CHP) peş peşe açıklamalar geldi. Hal böyleyken görüşmenin içeriğine dair iki taraf da sessizliğini korumayı tercih etti.

Ancak bugün Halk TV’de konuşan gazeteci Orhan Uğuroğlu, yeni bir iddiayı gündeme getirdi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

İYİ Partili bir milletvekilinin kendisine mesaj attığını söyleyen Uğuroğlu, Meral Akşener’in kısa süre içinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile de görüşebileceğini söyledi.

“GÖRÜŞMEDE BAHÇELİ’NİN DE ADI GEÇMİŞ”
Milletvekilinin ismini vermeyen ancak kendisine gelen mesajı mealen aktaran Uğuroğlu, şunları söyledi:

“Görüşmede Bahçeli’nin de adı geçmiş. Ya Erdoğan teşekkür ederek ‘Bahçeli’ye de gitseniz iyi olur’ demiş ya da Akşener Erdoğan’a ‘Sizi ziyaret ettim, Bahçeli’yi de ziyarete giderim’ demiş.”

Söz konusu bilginin İYİ Parti kulislerinde birkaç gündür yayıldığını dile getiren Uğuroğlu, Koray Aydın’ın paylaşımının da bu söylentilerle ilgili olabileceğini dile getirdi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com