İddia: Yeni kurulan Ekol Tv’den 12 kişi işten çıkarıldı

Haberciliğe yeni bir vizyon getirme amacıyla yayına çıkan EKOL TV'de yaprak dökümü yaşanıyor. Yaklaşık 12 kişinin İnternet Genel Yayın Yönetmeni Emre Ergül’ün talebiyle işten çıkarıldığı öne sürüldü.

KRONOS 12 Ağustos 2024 MEDYA

Deprem felaketi ile ilgili açılan davalarda müteahhitlerin avukatlığını yaparak kamuoyu gündeminde çokça tartışılan hukukçu ve televizyon yorumcusu Prof. Dr. Ersan Şen’in kurduğu ve ardından Azeri milyarder Mübariz Mansimov tarafından satın alınan Ekol TV bu kez işten çıkarmalarla gündemde.

BirGün gazetesinde yer alan habere göre, işten atılan bir işçi uğradığı mobbingi tüm detayları ile anlattı.


“BEN İSTEMEZSEM TUVALETE BİLE GİDEMEZSİNİZ”
Çalışma ortamının kabul edilemez olduğunu söyleyen bir işçi “Şeflerimiz, ‘Ben istemezsem tuvalete bile gitmeyeceksiniz’ diyordu. Hakaret de ediliyordu” dedi. Yalnızca bu ay işten çıkarılanların sayısının 12’yi bulduğunu söyleyen işçi, bazı kişilere departman değişikliği sözü verilmesine rağmen işten atıldıklarını da aktardı.

Kulislerden gelen bilgilere göre, işten çıkarılan çalışanların genellikle deneme sürecindeki personelden oluştuğu belirtildi.

Yeni kurulan Ekol TV’ye yüksek maaş teklifleri nedeniyle birçok basın emekçisinin katıldığı biliniyor. Ancak yaşanan işten çıkarmalar, çalışanların arasında sıkıntı ve belirsizlik yaratmış durumda.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com