İki kadını vahşice katleden Semih Çelik’in komşuları olay gününe ait tüyler ürperten detayı anlattı

İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i öldüren Semih Çelik, olay günü cinayete hazırlanmış, komşusuna gidip "Üstüm nasıl, iyi mi" diye sormuş.

KRONOS 06 Ekim 2024 GÜNDEM

İstanbul ‘da İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i yarım saat arayla vahşice öldürdükten sonra intihar eden 19 yaşındaki Semih Çelik’in yaşadığı mahalledeki insanlar konuştu. Mahalle sakinleri, Çelik’in sessiz bir hayat sürdüğünü, kimseyle iletişim kurmadığını, selam dahi vermediğini anlattı. Olay günü ise bir farklılık yaşanmış.

Hürriyet’ten Ali Rıza Akbulut’un haberine göre, önceden Fatih’te oturan Semih Çelik, 2018 yılında Eyüpsultan’da çıkmaz sokaktaki 5 katlı bir evin 2. katına taşındı. Ancak vaktini daha çok Fatih’te geçirdiği belirtilen Semih Çelik için mahalle sakinleri, “Arada sırada yüzünü görürdük, selam dahi vermezdi. Sadece buradaki evine yatmaya gelirdi” diye konuştu.

“ÜSTÜM NASIL OLMUŞ, İYİ Mİ?”

Mahallelinin anlattığına göre, olay günü evden çıkan Semih Çelik, sokağın karşısındaki fırına uğruyor ve orada kıyafetlerini göstererek, “Üstüm nasıl olmuş, iyi mi?” diyor. Daha sonra ayrılıyor.


“ÇOK AZ GÖRÜRDÜK, HELE ANNESİNİ HİÇ BİLMİYORUZ”

Doğma büyüme Semih Çelik’in sokağında emlakçılık yapan Uğur Yılmaz (49), “Bizim mahallemiz köy gibidir, herkes birbirini tanır. Ancak biz, kendisini ve babasını tanımıyoruz. Çok az görürdük. Hele annesini hiç bilmiyoruz, sanırım Ankara’da kalıyormuş. Olay günü sabah babasıyla konuşuyor, babasına ‘Kız arkadaşım gelecek, kahvaltı yapacağız’ diyor. Babası da evden çıkıyor. Sonra öğreniyoruz ki çocuk iki kişiyi öldürmüş. Kasap olduğunu duyduk ama nerede bir şey bilmiyoruz” dedi.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com