İletişim Başkanlığı duyurdu: Erdoğan, Ayşe Ateş’le görüşecek

Ankara'da sokak ortasında öldürülen Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşecek.

KRONOS 10 Haziran 2024 GÜNDEM

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da öldürülen Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in Ayşe Ateş’le bir araya geleceğini duyurdu. Görüşmenin birkaç gün içinde gerçekleşeceği belirtildi.

Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz görüşmeyle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, Cumhurbaşkanı’nın Özel Kalemi Hasan Doğan’ın Ayşe Ateş’i aradığını aktardı:


“Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Özel Kalemi Hasan Doğan, az önce Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’i aradı ve şöyle dedi:

‘Cumhurbaşkanımızın programının yoğunluğu sebebiyle kendisiyle yapacağınız görüşme biraz gecikti. Bu görüşme en kısa zamanda gerçekleşecek.'”

BAHÇELİ ENGELLEDİ SUÇLAMASI

CHP lideri Özgür Özel’le bugün bir araya gelen Ayşe Ateş, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, “Bahçeli’nin çağrısı sanırım karşılık buldu” diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmesinin gerçekleşmediğini söylemişti.

Ateş açıklamaları şöyle:

10 gün önce sayın Hasan Doğan beni aradı. Sayın Cumhurbaşkanı’nın geçen hafta içi benimle görüşeceğini söyledi. Ancak akabinde MHP’nin grup toplantısı oldu. Devlet Bahçeli her zaman olduğu bizi karalamakla, iftira atmakla itham etti. Orada bir çağrıda bulundu. “Bunların sırtını sıvazlamayın” dedi. Bence Cumhurbaşkanı ile yapacağım görüşmeden haberi oldu. Bu sebeple Cumhurbaşkanı’na mesaj gönderdiğini düşünüyorum. Sanırım bu sebeple çağrılmadık. Normalde geçen hafta görüşmemiz gerekiyordu. Ancak görüşme gerçekleşmedi. Bahçeli’nin çağrısı sanırım karşılık buldu

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com