İmamoğlu’ndan yerel seçimlerdeki rakibi Murat Kurum’a: Üstün başarılar

Ekrem İmamoğlu, kendisine "Seni bakanlığa alsalar alsalar, kantinine köfteci olarak alırlar" diyen AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum'a yanıt verdi. 'Üstün başarılar' diledi.

KRONOS 02 Temmuz 2024 GÜNDEM

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart Seçimi’nde AK Parti adayı olarak yarıştığı Murat Kurum’un Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na yeniden atanmasının ardından ilk yorumunu sosyal medya hesabından yaptı.

İmamoğlu; Kurum’un yanı sıra, Sağlık Bakanı olarak atanan eski İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu’nu da kutladı: “İstanbul Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun Sağlık Bakanı olmasını tebrik eder yeni görevinde başarılar dilerim. Ayrıca yerel seçimde İstanbul’da yarıştığımız Sayın Murat Kurum’a da yeniden atandığı Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı görevinde üstün başarılar diliyorum.”


YEREL SEÇİMLERDE RAKİBİYDİ
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti adayı Murat Kurum’un, “Sen o bakanlıkların kapısından geçemezsin. Seni bakanlığa alsalar alsalar bakanlığın kantinine köfteci olarak alırlar” sözlerine şöyle yanıt vermişti:

“Sayın Kurum’un köfteciyle ilgili sorunu var. Ben ona bakan olamazsın demedim, köfteci olamazsın dedim. Bu söylemlerine bakılırsa esnaf olamaz. Esnaflığın ne anlama geldiğini bilmeyen bir insan, yüzde 30’a yakını esnaf olan İstanbul’a nasıl hizmet edecek? Köfte ile köfteciyle, esnaflıkla sorunu var. Ama bu seçim, 31 Mart’ta esnafın, köftecilerin zaferi olacak. Çok kötü bir sınav verdi ama umarım ona hayat dersi verir bu seçimin sonucu.”

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com