İtalyan tenisçi Jannik Sinner, Can Yaman’ı işinden etti

Oyuncu Can Yaman, İtalya'nın meşhur makarna markasının reklam yüzü olmuştu. Marka, Yaman ile işbirliklerinin bittiğini duyurdu.

KRONOS 20 Haziran 2024 KÜLTÜR

Ünlü oyuncu Can Yaman, 2020’den beri İtalya’da De Cecco adlı makarna markasının da reklam yüzlüğünü yapıyordu. Oyuncu yönetmenliğini Ferzan Özpetek’in üstlendiği reklam serisinde yer almıştı. Ancak De Cecco, Can Yaman’la reklam iş birliğine son verdi. De Cocco yeni reklam yüzü olarak teniste dünya 2 numarasına kadar yükselen İtalyan tenisçi Jannik Sinner’ı seçti.

Kariyerini İtalya’da devam ettiren Can Yaman, geçen hafta yine çok konuşulacak bir harekete imza attı. Şu sıralar Sandokan adlı dizisinin çekimlerine devam eden oyuncu 11 milyonluk Instagram hesabı sildi.

Oldukça disiplinli biri olduğu bilinen Yaman’ın hesabını silme nedeni sosyal medyanın kendisine faydadan çok zarar getirmesi ve konsantrasyonunu etkilemesi olduğu öne sürüldü. Reklam projelerinin de aranan isimlerinden biri olan oyuncu İtalya’daki kariyeri boyunca dünyaca ünlü markalarla iş birliği yaptı ve yapmaya devam ediyor.

MAKARNA MARKASININ YÜZÜ OLMUŞTU
Can Yaman, 2020’den beri İtalya’da De Cecco adlı makarna markasının da reklam yüzlüğünü yapıyordu. Oyuncu yönetmenliğini Ferzan Özpetek’in üstlendiği reklam serisinde yer almıştı.

Ancak De Cecco, Can Yaman’la reklam iş birliğine son verdi. De Cocco yeni reklam yüzü olarak teniste dünya 2 numarasına kadar yükselen İtalyan tenisçi Jannik Sinner’ı seçti.


Tarihteki en yüksek sıralamaya sahip İtalyan tenisçinin Jannik Sinner’ın Can Yaman’ın rolünü çalması İtalyan medyasında, “Bu, kendisini İtalyan yemeklerine aşığı yapan bir rolden atılan Can Yaman için büyük bir aşağılama!”, “Ünlü tenisçi, Can Yaman’ı kort dışına itti” yorumları yapıldı.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com