Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ölümle tehdit edilen Murat Ağırel’e destek

Ölümle tehdit edilen gazeteci Murat Ağırel'e CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan destek geldi. İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklaması...

KRONOS 04 Eylül 2024 GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tehdit edildiğini duyurması üzerine gazeteci Murat Ağırel’e destek mesajı yayımladı.

Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı mesajda şu ifadeler yer alıyor:

“BUNA İZİN VERMEYECEĞİZ”
“Karanlığa alışmayın… Korkuya teslim olmayın… Hukuksuzluklara ve tehditlere geçit vermeyin… Asla ama asla tek adama boyun eğmeyin… Değerli gazeteci Murat Ağırel; yüzü maskeli, ortadoğu infazcısı kılıklı biri tarafından tehdit edilerek, öldürülmesi için çetelere ihale açıldığını söyleyebiliyor, Yargıtay Savcımız sokak ortasında darp edilebiliyor hale geldiysek kardeşlerim, Şunu anlayın; Korkularınızı yönetiyorlar…

Buna izin vermeyeceğiz.

Sevgili Murat, zerre korkmadığını, santim geri adım atmayacağını biliyorum.

Sende bil ki; mücadelene ortağım…”

NE OLMUŞTU?
Cumhuriyet yazarı, gazeteci Murat Ağırel kendisine gönderilen bir video aracılığıyla ölümle tehdit edildi.

Söz konusu videoda, maskeli olarak kamera karşısına geçen şahsın; Ağırel’in öldürülmesi için ihale açıldığını ve infaz emrinin verildiğini belirtiyor.


Tehdit videosunu kişisel X hesabından paylaşan Ağırel, “Bu, ne yazık ki ilk tehdit değil. Daha önce de benzer istihbaratlar aldım ve durumu yetkililere defalarca ilettim. Ancak, her gün evimin önünde bekleyen, beni gözetleyen ve çöplerimi karıştıran kişiler, bu tehditlerin gerçekliğini gözler önüne seriyor” demişti.

Takip Et Google Haberler
Takip Et Instagram
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com